izvođenje

Naša najveća prednost je posedovanje sopstvene mehanizacije, što izvođenje čini znatno bržim i lakšim. Usklađenost projektovanja i izvođenja, i dobra saradnja ova dva velika tima ogleda se i u objektima koji su naša investicija od ideje do realzacije!

Sektor inženjeringa

Broj stalno zaposlenih u ovom sektoru je oko 60. U toku građevinske sezone, kroz prijem sezonske radne snage ili uključenje podugovarača broj angažovanih radnika na objektima koje gradi ovaj Sektor značajno se uvećava i dostiže i do 350 i 400 radnika.

Osposobljeni smo i posedujemo svu potrebnu mehanizaciju - kranove, dizalice, rovokopače, utovarivače, kamione i različite skele, za izvođenje svih vrsta objakata u oblasti visokogradnje.

Timovi za realizaciju radova u oblasti niskogradnje su u razvoju i uglavnom obavljaju manje radove u oblasti komunalne infrastrukture.

Preduzeće SET d.o.o. Šabac je u poslednjih pet godina izvelo više od 40 objekata na izgradnji, adaptaciji, rekonstrukciji stambeno- poslovnih i poslovnih objekata, dečijih vrtića, škola, zdravstvenih ustanova, domova kulture i sl.

Mozemo se pohvaliti da smo u leto 2013.g. zavrsili izgradnju i pustili u pogon sopstvenu fabriku betona, potpuno automatizovanu, i jednu od najmodernijh fabrika betona trenutno u zemlji. Pravimo sve vrste i marke betona po potrebi i zahtevima Projekta. Pravimo beton kako za sopstvena gradilista, tako i za treca lica po narudzbini.

REALIZUJEMO

SNOVE.