novosti

29.06.2017

Japanska kompanija "YAZAKI" specijalizovana za proizvodnju kablova u auto industriji prošle godine odlučila se da sagradi fabriku u industrijskoj zoni grada Šapca.

Preduzeće SET d.o.o. predano je radilo na projektovanju i izvođenju radova na izgradnji ovog industrijskog objekta.

 

Sam kompleks fabrike Yazaki zauzima površinu od 6,8ha od čega objekat zauzima 30 000 m2.

SET-ov tim inžinjera imao je priliku da dokaže svoja dosadašnja znanja ali i da stekne nova iskustva prilikom izgradnje jednog ovako kompleksnog industrijskog objekta.

Radovi su počeli u decembru prošle godine, zima je bila duga i hladna a rok za izvođenje jako kratak postojale su sumnje da...

28.06.2017

Gradjevinska direkcija Srbije je u martu 2016. godine u saradnji sa preduzećem SET d.o.o. počela izgradnju dve nove zgrade u naselju Dr Ivan Ribar. Nove zgrade su pozicionirane u zapadnom delu naselja: imaće 212 stanova, kvadrature od 31-113m2.
Više informacija o novim zgradama na sajtu:WWW.IVANRIBAR.COM

 Naselje Dr Ivana Ribara prostire se na površini od 3.4 hektara, a od toga ukupna površina stambenog prostora iznosi oko 67.000m2. U kompleksu je izgrađeno 6 objekata sa 717 stanova, različitih struktura – od jednosobnih do troipoosbnih, kvadrature od 31 do 113 m2.


Preduzeće SET d.o.o. od decembra 2015. godine...

28.06.2017

Preduzeće SET d.o.o. učestvovalo je kao panelist sa UNIQA osiguranjem na ovogodišnjem VIVALDI CFO forumu koji je održan 22-24. juna na Mokroj Gori.

 

 Ovogodišnji Letnji Vivaldi CFO forum bio je namenjen svima koji rade u oblasti finansija, računovodstva, bankarstva i osiguranja.

Zasnovan je na studijama slučaja i najboljoj poslovnoj praksi. Ovaj događaj je opisan kao

„izvanredna prilika za sveobuhvatno informisanje neophodno za posao i vrhunski networking događaj”.

 Osiguranje kao instrument očuvanja vrednosti – Studija slučaja iz iskustva Uniqa osiguranja, vrste instrumenata osiguranja za poslovne operacije, njihove koristi za...

18.04.2017

Kompanija “Lafarge – Holcim” tradicionalno organizuje godišnji sastanak sa najvećim kupcima povodom dana firme. Ovogodišnja proslava održala se 13. 04. 2017. godine u hotelu Crowne Plaza, ovom događaju prisustvovao je naš kolega Danijel Erić.

Ove godine kompanija “Lafarge – Holcim” odala je priznanje SET d.o.o. i dodelila nam NAGRADU ZA POSEBAN DOPRINOS NA POBOLJŠANJU ZAŠTITE I BEZBEDNOSTI NA RADU. 

U ime svih zaposlenih koji se svakodnevno trude da firma bude pravi rerprezent značajnog pomaka na polju zaštite i bezbednosti na radu, izražavamo zahvalnost kompaniji “Lafarge – Holcim” na ukazanom poverenju i dodeljenoj nagradi.

SET d.o.o. će nastojati da...

13.04.2017

  Tokom podrške u edukaciji mladih, SET d.o.o. je organizovao deci nižih razreda Osnovne škole "Vitojevci" posetu Centru za stručno usavršavanje na Letnjikovcu u okviru kog se nalazi park nauke.    

 

  
   Uz pratnju učiteljica, volontera i osobe koja je odgovorna što Šabac ima ovakav jedinstveni park - mr Tatjana Marković Topavlović koja nam je ukazala čast I ovom prilikom bila naš vodič na putu ka novim saznanjima, osnovci su mogla da čuju, vide i dodirnu mnogobrojne instalacije iz različitih naučnih oblasti.    Dvorište Centra za stručno usavršavanje konceptualno je podeljeno u...

10.08.2016

Počinje izgradnja stambeno-poslovnog objekta, kod Ekonomske škole. Objekat raspolaže sa oko 150m2 poslovnog prostora i 6000m2 stambenog prostora. Zgrada je energetski efikasna, sa liftom, centralizovanim grejanjem i hlađenjem (fan-coil sistem), smart home sistemom (sistemom pametnih stanova), unutrašnjim dvorištem. Svaki stan poseduje vodomer, strujomer i kalorimetar.  Stolarija sa roletnama i tri načina otvaranja a ostavljena je mogućnost ugradnje rolo-komarnika. Instalirana sva oprema za povezivanje sa kablovskim operaterima. Obezbeđeno priključenje telekomunikacije sa fiksnim operaterima. Mogućnost kupovine parking mesta u zatvorenoj garaži unutar zgrade, otvorenom delu kao i zasebnog garažnog boksa. U cilju lakšeg praćenja dešavanja oko i u zgradi, obezbeđen je video nadzor ulaza u zgradu, dvorišta, lifta...

03.03.2016

U toku je izgradnja poslovno-stambenog objekta, Ulica Masarikova, kod Malog Parka. Radovi brzo odmicu pa ce se rok useljenja u stanove skratiti. Objekat raspolaže sa oko 400m2 poslovnog prostora i 1700m2 stambenog prostora. Zgrada je energetski efikasna, sa liftom, centralizovanim grejanjem i hlađenjemSvaki stan poseduje vodomer, strujomer i kalorimetar.  Stolarija sa roletnama i tri načina otvaranja a ostavljena je mogućnost ugradnje rolo-komarnika. Instalirana sva oprema za povezivanje sa kablovskim operaterima. Obezbeđeno priključenje telekomunikacije sa fiksnim operaterima. Mogućnost kupovine parking mesta u zatvorenoj garaži unutar zgrade, otvorenom delu kao i zasebnog garaznog boksa. U cilju lakseg pracenja desavanja oko i u zgradi, obezbeđen je video nadzor ulaza u zgradu, lifta...

18.05.2015

U Šapcu je na Sednici gradskog veća doneta Odluka o pristupanju izmeni Plana generalne regulacije za Šabac. Analizom postojećeg plana, dolazi se do zaključka da je, sa aspekta kvalitetnijeg života u gradu, neophodno povećati procenat zelenila po glavi stanovnika, kao i povezati grad sa rekom Savom.

Iz tog razloga je oformljena inicijativa “Sava park”, koja se zalaže za formiranje...

11.02.2015

Na incijativu Regionalne privredne komore Valjevo, Odbora udruženja za građevinarstvo, nemetale, IGM i pitnu privredu, sačinjen je dijagram toka za postupak pribavljanja gradjevinske dozvole i nalazi se na adresi http://www.set.rs/zakon-dijagram

Cilj izrade dijagrama koji bi pregledno i jasno prikazao proceduru pribavljanja dozvole, jeste da se ista dostavi radnoj grupi Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i da se radna grupa podstakne da kroz ispravku istog ili izradu novog sačini ZVANIČNI DIJAGRA TOKA MINISTARSTVA koji bi svima bio dostupan na sajtu Ministarstva.

Također RPKV je pokrenula incijativu da se omogući kontinualno komuniciranje sa Ministarstvom putem maila u smislu bolje primene i inplementacije Zakona...

21.04.2014

Udruženje poslovnih žena Srbije četvrtu godinu za redom obeležava međunarodni Dan devojčica/Girls’ Day. Manifestacija se tradicionalno održava u 23 grada u Srbiji, uz učešće više od 70 preduzeća i oko 500 devojčica!

Kao članica Udruženja poslovnih žena Srbije,direktorka SET doo Šabac, Milenca Srećković, ugostiće 24.04.2014.g. desetak devojčica sedmog i osmog razreda Osnovne škole „Vojvoda Stepa“ iz Lipolista, u okviru Manifestacije Girls’ Day. Koordinator projekta preduzeća SET je Biljana Aćimović.

Da se podsetimo kako je to izgledalo u 2012.g.

...

10.01.2014

U okviru  ovogodišnje proizvodnje betona, preduzeće "SET"d.o.o ugovorilo je proizvodnju  i isporuku betona za prečistač otpadnih voda u Šapcu. Investitor je  Republika Srbija, a izvođač radova "Graditelj NS" iz Novog Sada.

U toku je isporuka oko 1300 mbetona, spravljenog sa novim proizvodom na tržištu- metalurškim sulfatno- otpornim cementom CEM III, koji je predviđen isključivo za  agresivne sredine.

Bez obzira na relativno nepovoljne  vremenske uslove za rad sa  betonom sporog prirasta čvrstoće, prve analize pokazuju uspeh u ispunjavanju zahteva za kvalitetom isporučenog betona. 

...

08.01.2014

Na 22. Međunarodnom salonu urbanizma koji je održan u Nišu od 8. do 15. novembra 2013. godine, SET d.o.o izložio Plan detaljne regulacije industrijske zone u Zajači

Tradicionalna godišnja manifestacija koja predstavlja smotru najznačajnijih i aktuelnih ostvarenja u oblasti prostornog i urbanističkog planiranja, održana je u organizaciji Udruženja urbanista Srbije. U kategoriji planova detaljne regulacije, SET d.o.o izložio je plan detaljne regulacije industrijske zone “Zajača” u Zajači, čiji je investitor bio Koncern Farmakom MB Šabac, Rudnici i Topionica AD “Zajača” Loznica.

Na planskom području od oko 56 ha nalaze se: industrijski kompleks Rudnici i topionica A.D. "Zajača" Loznica, područje rudnika,...

08.01.2014

Beogradsko Prihvatilište za odrasla i nezbrinuta lica u Kumodraškoj ulici, uskoro će biti rekonstruisano i dograđeno. Projektovanje budućih objekata povereno je šabačkom preduzeću “Set”, koje će izraditi idejni i glavni projekat. Ugovor je zaključen 12. decembra 2013. godine, a ugovorena vrednost posla je 2,28 miliona dinara.


 

...

08.01.2014

Radovi na izgradnji fabrike započeti su 4. novembra 2013. godine. Investitor je “Balkania LTD”, a poslove stručnog nadzora obavljaće “Walter Koch”. "SET" je uradio tehničku dokimentaciju i izvođač je radova. Prilikom projektovanja vodilo se računa o bezbednosti svih okolnih objekata, koji će biti zaštićeni bedemima.

 Na površini od oko 6.5 hektara, nalaziće se upravna zgrada, tri hale I više proizvodnih objekata. Izgradnjom ovog kompleksa, u opštini Koceljeva, očekuje se otvaranje oko 200 radnih mesta.

 Rok za završetak radova je maj 2014. godine.

...

08.01.2014

Plan detaljne regulacije za industrijski kompleks u Prahovu, koje je izradio “SET” d.o.o, biće na javnom uvidu do 26. januara 2014. godine u centralnom holu opštine Negotin, kao i na opštinskom sajtu.

U okviru definisanih granica Plana detaljne regulacije, ukupne površine od oko 148,43 hektara, nalazi se industrijski kompleks "Elixir-Prahovo - Industrija hemijskih proizvoda d.o.o. Prahovo", kao i deo zemljišta koje je u neposrednoj vezi sa tim kompleksom.

U okviru Prostornog plana Republike Srbije 2010- 2020, Prahovo je izdvojeno kao područje zagađene i degradirane životne sredine, za koje je predviđena sanacije zagađenja i revitalizacija ugroženih ekosistema.

...

03.04.2013

Pod generalnim pokroviteljstvom kompanije "TIKKURILA ZORKA" ,a u organizaciji SC "SUNRISE" u Šapcu je ,od timova lokalnih preduzeća, formirana "TIKKURILA BIZNIS LIGA" - takmičenje u malom fudbalu.

Počev od 22.11.2012. odvijalo se borbeno,ali u potpunosti sportsko nadmetanje,sa ukupno 36 ekipa podeljenih u dve grupe.

Nakon 17 odigranih kola ekipa preduzeća "SET" zauzela je drugo mesto u grupi,što je odlična pozicija za predstojeći "baraž"....

Ponosni na kolege koji su naš poslovni duh timskog rada i zalaganja u potpunosti iskazali i na sportskom terenu,očekujemo nove uspehe....

 

 

...

03.04.2013

Na našoj lokaciji koja se nalazi u Severozapadnoj radnoj zoni, uz magistralni put Šabac - Sremska Mitrovica, u toku su intezivni radovi na izgradnji nove automatske fabrike betona.

Na 4 km udaljenosti od centra Šapca radiće moderna automatska fabrika,proizvodnog kapaciteta 60 m³ betona na sat,sa zatvorenim boksovima za agregat sa opcijom grejanja frakcija i automatskom kontrolom kvaliteta betona.

Pridajući poseban značaj očuvanju sredine u kojoj živimo, u pogonu gradimo taložnik za otpadnu vodu i reciklator za suvišan beton.

Proizvodnju planiramo kako za radove na ugovorenim poslovima, tako i za najzahtevnije potrebe za kupce na regionalnom tržištu.

U toku je priprema i servis svih vozila...