novosti

ZAVRŠENA IZGRADNJA DVA NOVA OBJEKTA U NASELJU DR.IVANA RIBARA U BEOGRADU!

28.06.2017

Gradjevinska direkcija Srbije je u martu 2016. godine u saradnji sa preduzećem SET d.o.o. počela izgradnju dve nove zgrade u naselju Dr Ivan Ribar. Nove zgrade su pozicionirane u zapadnom delu naselja: imaće 212 stanova, kvadrature od 31-113m2.
Više informacija o novim zgradama na sajtu:WWW.IVANRIBAR.COM

 Naselje Dr Ivana Ribara prostire se na površini od 3.4 hektara, a od toga ukupna površina stambenog prostora iznosi oko 67.000m2. U kompleksu je izgrađeno 6 objekata sa 717 stanova, različitih struktura – od jednosobnih do troipoosbnih, kvadrature od 31 do 113 m2.


Preduzeće SET d.o.o. od decembra 2015. godine na zahtev investitora- GRAĐEVINSKE DIREKCIJE SRBIJE intenzivno je radilo na projektovanju i izvođenju radova na 17 600 m2 stambenog prostora dva nova stambena objekta 7 i 8 sa 212 stanova.

Stanovi su projektovani tako da obezbedjuju najviši kvalitet stanovanja: imaju jasno izdvojenu noćnu zonu sa spavaćim sobama od prostrane dnevne zone koju čine kuhinja, trpezarija i dnevni boravak sa terasom i pogledom na drvorede i zelene površine. Na poslednjim etažama smešteni su trosobni stanovi sa pogledom ka reci Savi i velikim krovnim terasama.

U centralnom delu naselja, između objekata, se nalaze tri unutrašnja dvorišta. Centralni atrijum je javnog karaktera i obezbeđuje saobraćajnu komunikaciju unutar kompleksa.

Preostala dva unutrašnja dvorišta su rezidencijalnog karaktera i sadrže bašte pune zelenila sa klupama za sedenje i dečje igralište.

 

Preduzeće SET d.o.o. ovom prilikom izrazilo je zadovoljstvo povodom dosadašnjom uspešne saradnje sa Građevinskom direkcijom Srbije i nada se da će u budućnosti zajedno sa ovako velikim investitorom nastaviti da gradi domove širom Srbije.