novosti

Cvet uspeha za zenu zmaja!!!

30.10.2017

Udruženje poslovnih žena Srbije (UPŽ) dodelilo je 26. oktobra 2017. godine u Beogradu po jedanaesti put nagradu Cvet uspeha za ženu zmaja, najboljim preduzetnicama u Srbiji.

Na svečanosti u pozorištu Madlenianum, titulu "žena zmaj", ove godine ponelo je devet preduzetnica od 24 nominovane iz cele zemlje, a u glavnoj kategoriji "najevropskija ženska firma" nagrade su dobile dve preduzetnice od kojih je jedna  Milenca Srećković, suvlasnica preduzeća SET d.o.o.

Komisija je odlučila da sedam kandidatkinja dobije specijalna priznanja za doprinos razvoju ženskog preduzetništva u različitim segmentima poslovanja.

- Kroz ovu nagradu uspeli smo da učinimo vidljivim doprinos žena razvoju malih i srednjih preduzeća i privrede - rekla je predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije, Sanja Popović Pantić. 

Manifestaciju je podržalo i Ministarstvo privrede. Prema rečima Katarine Obradović Jovanović, pomoćnice ministra privrede, žensko preduzetništvo je neiskorišćen resurs, a cilj ove nagrade je upravo da motiviše žene preduzetnice da pokrenu sopstveni biznis, i pokaže da je uspeh moguć uz trud i rad.

Direktorka preduzeća SET d.o.o. zahvaljuje se Udruženju poslovnih žena Srbije na dodeljenoj nagradi i nada se da je svojim govorom na ovogodišnjoj dodeli nagrada uspela da podstakne sve žene ostvare svoje snove.