novosti

Dan devojčica u SET-u

01.05.2018

U povodu obeležavanja Dana devojčica, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije, a sa ciljem podizanja svesti o značaju uspostavljanja jednakosti polova u različitim poslovima, motivacije devojčica da njihov profesionalni izbor budu I zanimanja koja nisu tipična za žene SET je ugostio učenice OŠ "Majur" iz Majura.

Članice tima SET-a – Biljana Brajić Aćimović, Jelena Kvačanović, Aleksandra Marjanović, Vesna Mijailović Filipović, Ivana Petrov, Radmila Pantović I Ana Veselinović, govorile o svojim profesijama, obrazovanju, lepoti i izazovima posla. Iako su inženjerska zvanja tipična za muškarce, žene su u svim ovim poslovima jednako uspešne, potvrđuje naše iskustvo.

Verujući u moć znanja i snagu tima, SET, uključujući se u ovu akciju, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije, nastoji da motiviše i inspiriše devojčice da izaberu svoje profesije u skladu sa afinitetima, da uče vredno i rade posvećeno jer je samo to put do uspeha. Naše gošće obišle su sedište našeg preduzeća, a potom, u pratnji svojih mentorki, posetile i naše gradilište na lokaciji CENTAR 5.

Verujte u svoje snove i vredno radite na njihovom ostvarenju - poručile su naše inženjerke devojčicama koje će već za godinu dana birajući školu, birati i svoje buduće zanimanje i kreirati sopstvenu budućnost.

Prilog o poseti učenica OŠ "Majur" iz Majura našem preduzeću, a koji je objavila RTV Šabac pogledajte na: 

 

http://www.sabac.tv/vesti/22676/dan-devojcica