Poklon knjige đacima u Volujcu povodom školske slave

Poklon knjige đacima u Volujcu povodom školske slave

Povodom školske slave, Sv. Save, SET je donirao knjige Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Volujcu, kao i učenicima škole “Vuk Karadžić” u Sočanici na Kosovu i Metohiji.
– Darujemo sa uverenjem da su knjige izvog svakog znanja, a znanje istinska i trajna vrednost, čime nastojimo da stvarimo priliku da deca uče i otkrivaju novi saznajni svet, koji će biti pouzdan temelj za dalji razvoj i uspeh – poručila je Milenca Srećković, direktorka.

U ime SET-a više od 80 naslova Izdavačke kuće „Buklend“ direktorki škole Suzani Petrović uručio je Živko Srećković, direktor SET-a.

Živko Srećković, u ime tima SET-a uručuje donaciju u knjigama direktorki OŠ “Dostiej Obradović” u Volujcu

Osnovna škola u Volujcu ima oko 570 učenika u matičnoj i 12 izdvojenih jedinica, a po rečima direktorke, ova donacija je nastavak uspešne saradnje i prijateljstva, koje datira od 2004. godine, kada je SET gradio školu u Кrivaji. Ona je, u ime kolektiva škole I đaka, uručili zahvalnice Milenci I Živku Srećkoviću za dosadašnju podršku I saradnju.

Direktorka Suzana Petrović uručuje zahvalnicu Živku Srećkoviću, direktoru SET-a

U prethodne dve godine SET je knjige darivao Osnovnoj školi u Vitojevcima i školi „Nikolaj Velimirović“, a, povodom školske slave, ove godine, naše preduzeće je opredelilo i sredstva za podršku akcije Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ za kupovinu polukoncertnog klavira.

Svetosavska priredba učenika i nastavnika škole

U prošloj godini SET je stipendirao petoro srednjoškolaca, od kojih je dvoje, po završetku škole, dobilo i posao u ovoj firmi. Na ovaj način pružamo podršku znanju i talentovanim mladim ljudima, sa uverenjem da je dobro obrazovanje preduslov za razvoj društva.

Close Menu